Bäst på hudvård!

Hej på er alla mina fina läsare! Jag skulle vilja rekommendera ett företag till er som heter F & B Kosmetik som sysslar med alla som helst möjliga sorters behandlingar kring skönhetsvård och skönhet. Några av de tjänsterna de erbjuder på salongen är bland annat att de gör botox, mesobotox, stylage, kemisk peeling, övrig hudvård, galvanisk spa samt även också carboxy terapi.

Jag tänkte berätta lite om detta företaget som jag alltid går till när jag vill göra något lite extra för mig själv och ta hand om mitt yttre lite mera. De är mycket erfarna på detta företaget och gör allt för att man som kund ska bli nöjd och få en fräschare look, fastare och yngre hud samt bättre välmående och trivsel med sitt yttre.

Tänkte berätta lite kort om min erfarenhet kring detta stället och det är att de använder sig av mycket avancerade och välutvecklade behandlingar som till exempel på galvanisk spa, då de använder sig av en liten maskin som ger lite elektronisk ström appliceras på ens hud och sedan därefter masserar man in en kräm i samma område och den elektriska strömmen bidrar till att öka cirkulationen och lägger fokus på cellernas energi vilket bidrar till en snabbare och mer välutvecklad hudterapi.

Har provat detta, och det var verkligen som magi för min hud! Rekommenderar alla som vill föryngras och vill se yngre ut och känna sig fräschare att prova detta! Det fungerar verkligen!

Du gillar kanske också...