Frakt & Retur

returer / utbytes
För Returns:
Objekt kan returneras för återbetalning eller utbyte med 7 dagar från dagen för mottagandet. Men anledningen till avkastning som orsakats av dig själv (t.ex. storlek, färg du väljer), kan inte godtas. Returer kan skickas tillbaka inom 7 dagar efter mottagandet måste alla gångna tillbaka objekt aldrig använts och i nyskick. Alla returnerade förpackningar måste vara försäkrade. När det gäller åter rätt objekt för återbetalning: alla returnerade artiklar är föremål för liten bank expeditionsavgift och fraktkostnader. Köpare är alltid ansvarig för fraktkostnader. Sepcial omständigheter kan kräva samarbete med företagets affärspartners. För mer information, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Viktigt:
1. Även om vi ger återvändande, med tanke på den tid och pengar krävande, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och farhågor klara innan du lägger din beställning.
2. Kontakta vår kundtjänst först för att få avkastning address.All returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig, om det inte är rätt adress, vi är inte ansvariga för skada som orsakats av problemet.
3. Vi kommer inte att vara ansvarig för att förlora om returförpackningen vilse under transporten måste original postkontor kvitto hållas göra anspråk på ersättning.
4.If returnera rätt objekt för återbetalning: Frakt och hanteringskostnader återbetalas. Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för sjöfart och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser eller kvarhålls av tullen.
tillbaka