M&L Fordonsservice AB

Hej och välkommen till ännu en fredag på min blogg. Idag är det dags för ett nytt inlägg och jag kommer berätta om när jag var hos M&L Fordonsservice som håller på med bilreparationer i Sjöbo. De hjälpte mig nämligen med att byta baklyktor när de gick sönder då någon hade krossat dem.

Jag hade vart på semester i en annan stad och då bodde jag ensam på ett hotell över natten och jag parkerade inte min bil i ett parkeringshus och det ångrar jag idag. Jag hade hittat någon avlägsen parkering där det inte kostade så mycket att stå där, men som sagt skulle jag inte ha parkerat där. När jag vaknade på morgonen och skulle åka hem så såg jag att båda baklyktorna var krossade och jag tror att det var stenar som hade gjort det. När jag kom hem sökte jag efter en verkstad som håller på med bilreparationer i Sjöbo eftersom det är olagligt att åka med billyktor som inte fungerar. Jag tycker att det är synd att folk inte kan låta saker vara om det inte är deras, för det är ju ändå jag som står för reparationerna och kostnaderna själv. Nu hade jag i alla fall hittat M&L Fordonsservice som håller på med bilreparationer i Sjöbo och de var väldigt snälla som hjälpte mig att fixa mina baklyktor för ett bra pris. Nu fungerar bilen som den ska igen och det är väldigt skönt. Mitt tips till er är att parkera era bilat där det är säkert och chansa inte bara för att det är billigare på ett annat ställe. Ni kommer tacka mig en dag! Ha det så bra så hörs vi om några dagar. Kram.