Två typer av bilägare

Utifrån min erfarenhet så finns det två typer av bilägare, antingen så bryr man sig om sin bil eller så gör man det inte. Det finns ett stort mellanland mellan de olika polerna men att bry sig och att inte bry sig det är de två lägren. Jag bor i Ljungby och tillhör den grupp som bryr sig om sina bilar. Jag lägger mycket pengar och tid på min bil för att jag tycker att det är kul och för att jag är pedantisk. Jag brukar lämna in den på rekond ungefär en gång i månaden, då tar de hand om den. Man kan se det som en skönhetsbehandling för bilen. De tvättas, poleras och putsat. efter en sån behandling så ser den nästan ut som en ny och luktar likaså. Jag brukar lämna in bilen för rekond hos Finnvedens RekondCenter AB i Ljungby men de utför också rekond och andra skönhetsbehandlingar för bilar i Alvesta, Värnamo och Anderstorp bland annat. Jag är stolt över min bil och vill att det ska synas att jag tar vl hand om den, jag vet att många tycker att det är onödigt men jag tror att de flesta skulle städa i sitt hem om det hade varit en grusstorm där inne och av samma anledning ser jag inga problem med att städa av bilen när jag tycker att det behövs. Finnvedens RekondCenter erbjuder utöver rekond, bland annat lackförsegling och biltvätt för både privatpersoner och företag.